Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Jo neljäs ehdokas kilvoittelemaan Turun piispan virasta

10.6.2020 08.55

Helsingin Malmin seurakunnan kirkkoherra Heikki Arikka on ilmoittautunut mukaan Turun piispan virasta käytävään vaaliin.

Näin ollen kisassa on tällä hetkellä mukana jo neljä ehdokasta. Muut kolme ovat Porin Teljän kirkkoherra Kaisa Huhtala, Turun Mikaelin seurakunnan kirkkoherra Jouni Lehikoinen ja hiippakuntadekaani Mari Leppänen Turun arkkihiippakunnasta.

Syksyllä valittava uusi piispa aloittaa tehtävässään 1. helmikuuta.