Jo neljäs ehdokas kilvoittelemaan Turun piispan virasta

10.6.2020 08.55

Helsingin Malmin seurakunnan kirkkoherra Heikki Arikka on ilmoittautunut mukaan Turun piispan virasta käytävään vaaliin.

Näin ollen kisassa on tällä hetkellä mukana jo neljä ehdokasta. Muut kolme ovat Porin Teljän kirkkoherra Kaisa Huhtala, Turun Mikaelin seurakunnan kirkkoherra Jouni Lehikoinen ja hiippakuntadekaani Mari Leppänen Turun arkkihiippakunnasta.

Syksyllä valittava uusi piispa aloittaa tehtävässään 1. helmikuuta.