Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Mari Leppänen jo kolmas Turun piispakisaan ilmoittautunut

5.6.2020 10.09

Hiippakuntadekaani, filosofian ja teologian maisteri Mari Leppänen Turun arkkihiippakunnasta on suostunut ehdokkaaksi Turun piispakisaan. Ehdokkaan takana on 70 äänioikeutettua tukijaa.

Kisaan ovat jo aiemmin ilmoittautuneet Porin Teljän kirkkoherra, teologian lisensiaatti Kaisa Huhtala ja Turun Mikaelin seurakunnan kirkkoherra, teologian kandidaatti Jouni Lehikoinen. 

Piispanvaali käydään ensi syksynä. Ensimmäinen vaalipäivä on torstaina 5. marraskuuta. Jos kukaan ehdokkaista ei saa yli puolta annetuista äänistä, toinen vaalikierros käydään torstaina 3. joulukuuta.

Eläkkeelle jäävä piispa Kaarlo Kalliala luovuttaa piispan viran tunnukset Turun tuomiokirkossa 31. tammikuuta, ja uusi piispa aloittaa tehtävässään 1. helmikuuta.