Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Lavia-liitos läpi yhteisessä kirkkoneuvostossa

3.6.2020 19.15

Yhteinen kirkkoneuvosto esittää ensi viikolla kokoontuvalle yhteiselle kirkkovaltuustolle, että esittelytekstissä mainittu aloite Lavian seurakunnan lakkauttamisesta 31.12.2020 ja liittämisestä Noormarkun seurakuntaan 1.1.2021 on toiminnallisesti tarkoituksenmukainen ja puoltaa aloitteen toteuttamista sekä lähettää aloitteet ja lausuntonsa Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulille.

Yhdistymisen yhteydessä Lavian kirkkoherran virka lakkautetaan ja tilalle perustetaan aluekappalaisen virka. Seurakunnan perustoiminta ja palvelut eri ryhmille säilyvät edelleen Laviassa.

Niin ikään seurakunnan tiloista ja hautausmaa-alueista pidetään jatkossakin hyvää huolta.