Reposaaren kirkko ja kellotapuli maalataan

3.6.2020 19.14

Porin yhteinen kirkkoneuvosto päätti kokouksessaan keskiviikkona, että Reposaaren kirkon ja kellotapulin maalausurakan hankintasopimus tehdään halvimman ja referenssivaatimukset omaavan urakoitsijan PRM-Yhtiöt Oy:n kanssa 49 900 euron hintaan.

Kesän aikana tehtäviin töihin on varattu 110 000 euroa. Pintoihin vedetään kolme maalikerrosta, joista yksi on pohjamaalia ja kaksi varsinaista maalia.

Kiinteistöpäällikkö Arto Huhtasen mukaan edessä on lisäksi muun muassa kirkon ja kellotapulin ikkunoiden kunnostusta.