Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Käppärän remontti alkamassa

2.6.2020 15.45

Käppärän hautausmaan kastelu- ja valaistusjärjestelmän uusiminen on alkamassa. Syyskuuhun asti kestävät työt aloitetaan putkikaivantojen tekemisellä.

Ylipuutarhuri Sari Salowin mukaan kaivannot eristetään muusta alueesta aitauksella turhien turvallisuusriskien välttämiseksi.

–Samalla myös hautausmaalla kävijöiden on varauduttava siihen, että vettä on saatavilla epäsäännöllisesti. Olisikin hyvä ottaa jo kotoa lähtiessä mukaan vesipullo, jolla kukkien kastelu hoituu varmasti. Hautausmaalle toki myös varataan vesikuutioita tätä varten.

Pääurakoitsijana toimivan kokemäkeläisen Koivunen Oy:n työntekijöitä on hautausmaalla remontin tiimoilta neljä.

Salowin mukaan remontilla tulee olemaan suuri vaikutus käyttäjäystävällisyyden kohenemiseen, kun sekä vedensaanti että valaistus paranevat.