Käppärän remontti alkamassa

2.6.2020 15.45

Käppärän hautausmaan kastelu- ja valaistusjärjestelmän uusiminen on alkamassa. Syyskuuhun asti kestävät työt aloitetaan putkikaivantojen tekemisellä.

Ylipuutarhuri Sari Salowin mukaan kaivannot eristetään muusta alueesta aitauksella turhien turvallisuusriskien välttämiseksi.

–Samalla myös hautausmaalla kävijöiden on varauduttava siihen, että vettä on saatavilla epäsäännöllisesti. Olisikin hyvä ottaa jo kotoa lähtiessä mukaan vesipullo, jolla kukkien kastelu hoituu varmasti. Hautausmaalle toki myös varataan vesikuutioita tätä varten.

Pääurakoitsijana toimivan kokemäkeläisen Koivunen Oy:n työntekijöitä on hautausmaalla remontin tiimoilta neljä.

Salowin mukaan remontilla tulee olemaan suuri vaikutus käyttäjäystävällisyyden kohenemiseen, kun sekä vedensaanti että valaistus paranevat.