Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

"Yle Porille annetussa haastattelussa tapahtui valitettava lipsahdus"

25.5.2020 16.21

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän kiinteistöstrategian valmistelu on täysin avoin ja läpinäkyvä prosessi, joka käy läpi normaalin ja demokraattisen hallintomenettelyn, toteaa kiinteistöpäällikkö Arto Huhtanen.

"Kiinteistöstrategian valmistelu on juuri alkamassa. Näin ollen ajatukset siitä, että jotain olisi jostain jo sovittu, ovat ennenaikaisia. Pyydän anteeksi aiheuttamaani mielipahaa asiassa. Yle Porille antamassani haastattelussa tapahtui valitettava lipsahdus", hän toteaa kommenttina meriporilaisten hämmennykseen liittyen Ahlaisten seurakuntakodin tulevaisuuteen.

Lasten, nuorten ja muiden seurakuntalaisten tarpeet ovat hänen mukaansa tärkeitä, mikä on huomioitava suunnittelutyön yhteydessä. Hänen mielestään myös Ahlaisissa tarvitaan kokoontumistiloja.