Kahdeksan haki Länsi-Porin kirkkoherraksi

20.5.2020 15.58

Avoinna oleva Länsi-Porin kirkkoherran virka on tänään keskiviikkoon päättyneeseen määräaikaaan mennessä kiinnostanut kahdeksaa hakijaa.

Hakijat ovat: Petri Haapakoski, Kankaanpään yhteislyseon lehtori, Tuija Kruus, Lavian seurakunnan vs. kirkkoherra, Tero Kuparinen, Akaan seurakunnan kappalainen, Helena Kuusiranta, Meri-Porin seurakunnan vs. kirkkoherra, Jussi Kärmeranta, Länsi-Porin seurakunnan kappalainen, Matti Nikkanen, Baijerin evankelis-luterilaisen kirkon pastori, Samu Repo, Eurajoen seurakunnan kappalainen, ja Hannu Tomperi, Kokemäen seurakunnan kirkkoherra.

Länsi-Porin uusi kirkkoherra valitaan aikanaan välillisellä vaalilla eli seurakuntaneuvosto suorittaa valinnan.