Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Reposaaren seurakuntakotia ollaan myymässä

13.5.2020 19.42

Reposaaren seurakuntakoti myydään yksityishenkilölle 38 000 euron hintaan. Myynti on osa seurakuntayhtymässä vireillä olevia suunnitelmia tiivistää olemassa olevaa kiinteistömassaa.

Rakennuksessa vielä oleville toiminnoille järjestetään korvaavat vuokratilat lähistöltä Reposaaresta.

Porin yhteisen kirkkoneuvoston keskiviikkoinen päätös menee vielä kirkkovaltuuston käsittelyyn ja myöhemmin Kirkkohallituksen hyväksyttäväksi.

Niin ikään yhteinen kirkkoneuvosto hyväksyi Pomarkun uuden kirkon muutossuunnitelmat ja päätti esittää ne kirkkovaltuustolle. Kirkon monikäyttöisyyttä parantava rakennushanke käynnistyy tänä vuonna ja valmistuu ensi vuonna kirkon satavuotisen taipaleen kunniaksi.

Kirkkovaltuustosta päätös menee aikanaan Kirkkohallituksen hyväksyttäväksi.