Reposaaren seurakuntakotia ollaan myymässä

13.5.2020 19.42

Reposaaren seurakuntakoti myydään yksityishenkilölle 38 000 euron hintaan. Myynti on osa seurakuntayhtymässä vireillä olevia suunnitelmia tiivistää olemassa olevaa kiinteistömassaa.

Rakennuksessa vielä oleville toiminnoille järjestetään korvaavat vuokratilat lähistöltä Reposaaresta.

Porin yhteisen kirkkoneuvoston keskiviikkoinen päätös menee vielä kirkkovaltuuston käsittelyyn ja myöhemmin Kirkkohallituksen hyväksyttäväksi.

Niin ikään yhteinen kirkkoneuvosto hyväksyi Pomarkun uuden kirkon muutossuunnitelmat ja päätti esittää ne kirkkovaltuustolle. Kirkon monikäyttöisyyttä parantava rakennushanke käynnistyy tänä vuonna ja valmistuu ensi vuonna kirkon satavuotisen taipaleen kunniaksi.

Kirkkovaltuustosta päätös menee aikanaan Kirkkohallituksen hyväksyttäväksi.