Viime vuosi hyvä sijoitusten suhteen

13.5.2020 19.35

Yhteinen kirkkoneuvosto päätti keskiviikkoisessa kokouksessaan antaa yhteiselle kirkkovaltuustolle tiedoksi varainhoidon viime vuoden tuloksen. Osakesijoituksia viime vuodelta kertyi 325 400 euroa ja korkosijoituksia 235620 euroa.

Koko vuoden sijoitustuotot olivat kahdeksan prosenttia suuremmat verrattuna edellisvuoden sijoitustuottoihin. Korkosijoitusten tuotto oli neljä ja osakesijoitusten kahdeksan prosenttia. Osakesijoitusten osinkotuotot olivat 158 300 euroa.