Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Viime vuosi hyvä sijoitusten suhteen

13.5.2020 19.35

Yhteinen kirkkoneuvosto päätti keskiviikkoisessa kokouksessaan antaa yhteiselle kirkkovaltuustolle tiedoksi varainhoidon viime vuoden tuloksen. Osakesijoituksia viime vuodelta kertyi 325 400 euroa ja korkosijoituksia 235620 euroa.

Koko vuoden sijoitustuotot olivat kahdeksan prosenttia suuremmat verrattuna edellisvuoden sijoitustuottoihin. Korkosijoitusten tuotto oli neljä ja osakesijoitusten kahdeksan prosenttia. Osakesijoitusten osinkotuotot olivat 158 300 euroa.