Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Menokehyksissä pysytty alkuvuonna

13.5.2020 19.32

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän kuluvan alkuvuoden taloustoteutuma tammi-maaliskuun ajalta 21,8 prosenttia, kun kyse on talousarvion käyttötalousosan toimintakatteen toteutumisprosentista. Euroissa 3,2 prosenttiyksikön alitus tasaisesta kertymästä merkitsee 426 000 euron suuruista nettomenojen alitusta.

Alkuvuoden menot ovat yleensä keskimääräistä pienemmät, koska kaikkia menoja ei ole vielä jaksotettu.

Yhteinen kirkkoneuvosto merkitsi asian tiedoksi keskiviikkoisessa kokouksessaan. Samalla se päätti esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle viime vuoden tilinpäätöksen hyväksymistä. Tilikauden tulos oli -78 140 euroa ja oli samalla kolmatta vuotta peräkkäin tappiollinen.