Ensi kesän Kirkkopuistossa soi -tapahtuma on peruttu

23.4.2020 10.37

Ensi kesän Kirkkopuistossa soi -tapahtuma on peruttu koronaviruksen vuoksi. Päätös tehtiin heti sen jälkeen, kun hallituksen eilen julkistamat linjanvedot kesätapahtumien suhteen olivat selvillä.

Ohjelmatoimikunnan puheenjohtajan Hanna Lindbergin mukaan on mahdollista, että organisaatio järjestää myöhemmin tilanteen normalisoiduttua jotain korvaavaa ohjelmaa ennen ensi vuoden kesää.

Viime kesänä Kirkkopuistossa soi -tapahtuma keräsi järjestäjien mukaan paikan päälle 7 700 henkeä, kun vastaava luku vuotta aiemmin oli 5 350.