Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Ensi kesän Kirkkopuistossa soi -tapahtuma on peruttu

23.4.2020 10.37

Ensi kesän Kirkkopuistossa soi -tapahtuma on peruttu koronaviruksen vuoksi. Päätös tehtiin heti sen jälkeen, kun hallituksen eilen julkistamat linjanvedot kesätapahtumien suhteen olivat selvillä.

Ohjelmatoimikunnan puheenjohtajan Hanna Lindbergin mukaan on mahdollista, että organisaatio järjestää myöhemmin tilanteen normalisoiduttua jotain korvaavaa ohjelmaa ennen ensi vuoden kesää.

Viime kesänä Kirkkopuistossa soi -tapahtuma keräsi järjestäjien mukaan paikan päälle 7 700 henkeä, kun vastaava luku vuotta aiemmin oli 5 350.