Tiekirkkokesä 2020 perutaan poikkeusolojen takia

22.4.2020 10.06

Tulevan kesän 2020 Tiekirkkokausi kesäkuusta elokuuhun perutaan koronaepidemian vuoksi.

”Tiekirkot ovat madaltaneet ihmisten kynnystä tulla kirkkoihin, ja ne ovat tarjonneet levähdyspaikan rauhaa ja arkkitehtonisia elämyksiä etsiville ihmisille. Onkin erityisen harmillista, että joudumme perumaan tulevan kesän tiekirkkokauden epidemian takia”, Kirkkopalvelujen kehityspäällikkö Jari Kupiainen sanoo.

Epidemian kestoa ja sen vaikutusta ihmisten liikkumiseen ja kokoontumisen rajoituksiin on mahdoton arvioida.

Porin ev.lut. seurakuntayhtymässä tehdään lähiaikana päätöksiä siitä, ovatko tiekirkot epävirallisesti auki heinäkuussa, ja siis ilman tiekirkkobrändiä.