Kirkolliskokous kokoontuu uudella kokoonpanollaan elokuussa

21.4.2020 15.09

Kirkkohallitus päätti istunnossaan tänään tiistaina, että kirkolliskokouksen vuoden ensimmäinen istuntokausi pidetään 10.−14. elokuuta Turun kristillisellä opistolla, jollei kirkkohallitus pandemiatilanteen jatkumisen vuoksi myöhemmin päätä toisin.

Normaalitilanteessa kirkolliskokous olisi kokoontunut Turkuun toukokuun ensimmäisellä viikolla, mutta kirkkohallituksen täysistunto linjasi jo maaliskuussa, ettei kirkolliskokousta pandemiatilanteen vuoksi valmistella toukokuulle.

Kirkkohallituksen täysistunnon nykyinen kokoonpano jatkaa toimessaan seuraavaan kirkolliskokoukseen asti ja kokoontuu seuraavan kerran 9. kesäkuuta.