Mika Nokelainen Länsi-Porin vt. kirkkoherraksi

21.4.2020 10.05

Tuomiokapituli on julistanut haettavaksi Länsi-Porin seurakunnan kirkkoherran viran. Kirkkoherra valitaan välillisellä vaalilla seurakuntaneuvostossa. Hakuaika päättyy 20. toukokuuta klo 15.

Hakuilmoitus ja linkki sähköiseen hakulomakkeeseen avautuu viimeistään keskiviikkona 22. huhtikuuta linkissä www.arkkihiippakunta.fi/kirkkoon-toihin/.

Mika Nokelainen on nimitetty Länsi-Porin seurakunnan vt. kirkkoherraksi kesäkuun alusta marraskuun loppuun. Nokelainen toimii tällä hetkellä Kankaanpään vt. kirkkoherrana.

Länsi-Porin kirkkoherran paikka avautui taannoin, kun Mika Kyytinen valittiin Kankaanpään kirkkoherraksi.