Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Mika Nokelainen Länsi-Porin vt. kirkkoherraksi

21.4.2020 10.05

Tuomiokapituli on julistanut haettavaksi Länsi-Porin seurakunnan kirkkoherran viran. Kirkkoherra valitaan välillisellä vaalilla seurakuntaneuvostossa. Hakuaika päättyy 20. toukokuuta klo 15.

Hakuilmoitus ja linkki sähköiseen hakulomakkeeseen avautuu viimeistään keskiviikkona 22. huhtikuuta linkissä www.arkkihiippakunta.fi/kirkkoon-toihin/.

Mika Nokelainen on nimitetty Länsi-Porin seurakunnan vt. kirkkoherraksi kesäkuun alusta marraskuun loppuun. Nokelainen toimii tällä hetkellä Kankaanpään vt. kirkkoherrana.

Länsi-Porin kirkkoherran paikka avautui taannoin, kun Mika Kyytinen valittiin Kankaanpään kirkkoherraksi.