Piispat kutsuvat pääsiäistervehdyksessään yhteiseen rukoukseen

9.4.2020 15.18

Suomen evankelis-luterilaisen kirkon piispat toteavatpääsiäistervehdyksessään, että vaikka nyt ihmiset eivät voi tulla yhteen, yhteinen elämä on mahdollista jakaa rukouksessa.

”Siksi kutsumme kaikkia rukoilemaan niiden puolesta, jotka sairastavat tai pelkäävät, jotka ovat menettäneet läheisensä, jotka tekevät vastuullisia päätöksiä, ja jotka työskentelevät yhteisen hyvinvointimme ja tulevaisuutemme puolesta”, piispat toteavat.

Piispat myös muistuttavat, että kristillinen toivo nousee pääsiäisen sanomasta:

”Kuljemme ristin juurelta, kärsimyksestä ja surusta, pääsiäisaamun valoon ja iloon. Mahdoton muuttuu mahdolliseksi, kuolema elämäksi. Ylösnoussut Kristus antaa meille toivon ja tulevaisuuden. Toivo on Kristus itse.”

Piispojen tervehdys on nähtävillä kokonaisuudessaan seuraavasta linkistä: https://www.epressi.com/media/userfiles/132964/1586176058/piispojen-paasiaistervehdys-2020.pdf.