Virpomistervehdys tänä vuonna virtuaalisesti

3.4.2020 15.47

Tuleva sunnuntai 5. huhtikuuta on palmusunnuntai. Silloin perinteisesti pienet virpojat ilahduttavat koristeellisilla vitsoillaan ja tervehtivät loruillaan. Tänä vuonna koronaepidemian vuoksi palmusunnuntain virpomistervehdyksen voi välittää virtuaalisesti.

Kirkkohallituksen asiantuntija Terhi Paananen toteaa: "Juuri nyt virpomistervehdys, virvon varvon, tuoreeks’ terveeks, tulevaks’ vuodeks’. Jumala sinua siunatkoon”, on erittäin ajankohtainen. Kun tänä vuonna ei voi mennä virpomaan naapurien oven taakse, halusimme mahdollistaa tervehdyksen välittämisen palmusunnuntaina näin virtuaalisesti."

Virtuaalisen virpomisvitsan voi ladata osoitteesta evl.fi/paasiainen ja jakaa esim. Facebookissa, Instagramissa, WhatsAppissa tai sähköpostissa. Virpomistervehdykset on tehnyt graafikko Tuuli Sundén.