Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kyytiselle viranhoitomääräys Kankaanpäähän

26.3.2020 15.24

Länsi-Porin kirkkoherralle Mika Kyytiselle on annettu viranhoitomääräys Kankaanpään seurakunnan kirkkoherran virkaan 1.6.2020 lukien.

Hän on myös  päivämäärästä alkaen irtisanoutunut Länsi-Porin seurakunnan kirkkoherran virasta.