Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Hautala irtisanoutui Lavian kirkkoherran virasta

25.3.2020 13.17

Säkylä-Köyliön vs. kirkkoherra Anna-Kaisa Hautala on irtisanoutunut Lavian kirkkoherran virasta ensi kesäkuun alusta alkaen. Hän aikoo jatkaa Säkylä-Köyliössä ensi vuoden loppuun, johon asti hänen viransijaisuutensa siellä kestää.

Tuomiokapituli on pyytänyt Lavian vs. kirkkoherraa Tuija Kruusia jatkamaan Laviassa. Viralliset päätökset tehdään seuraavassa kapitulin istunnossa. Kruus on hakemassa jatkoa töilleen Laviassa ensi vuoden toukokuun loppuun asti. 

Tuomiokapituli on päättänyt, ettei liitosneuvotteluita harkitsevan Lavian kirkkoherran paikkaa enää laiteta auki. Alustavien kaavailuiden mukaan Lavian liitosprosessi olisi tarkoitus viedä loppuun tämän vuoden aikana.