Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Hautala irtisanoutui Lavian kirkkoherran virasta

25.3.2020 13.17

Säkylä-Köyliön vs. kirkkoherra Anna-Kaisa Hautala on irtisanoutunut Lavian kirkkoherran virasta ensi kesäkuun alusta alkaen. Hän aikoo jatkaa Säkylä-Köyliössä ensi vuoden loppuun, johon asti hänen viransijaisuutensa siellä kestää.

Tuomiokapituli on pyytänyt Lavian vs. kirkkoherraa Tuija Kruusia jatkamaan Laviassa. Viralliset päätökset tehdään seuraavassa kapitulin istunnossa. Kruus on hakemassa jatkoa töilleen Laviassa ensi vuoden toukokuun loppuun asti.

Tuomiokapituli on päättänyt, ettei liitosneuvotteluita harkitsevan Lavian kirkkoherran paikkaa enää laiteta auki. Alustavien kaavailuiden mukaan Lavian liitosprosessi olisi tarkoitus viedä loppuun tämän vuoden aikana.