Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Esirukouspyynnöt suoraan papeille, kun sovellus ei toimi

23.3.2020 20.35

Tässä kriittisessä koronasta johtuvassa tilanteessa on esirukouksille suurempi tarve kuin pitkiin aikoihin.

Tiedoksi, että Porin ev.lut. seurakuntayhtymän sivuilla oleva esirukouspyyntösovellus ei juuri nyt toimi kirkkoporissa-sivuilla. Näin ollen Porin seurakuntien papeille voi lähettää esirukouspyynnöt sähköpostilla tai puhelimeen.