Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Porin seurakuntien virastot kiinni maanantaista alkaen

20.3.2020 09.17

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän virastot menevät maanantaista alkaen fyysisesti kiinni ja ihmisiä palvellaan puhelimitse ja sähköisesti. Taustalla on tuomiokapitulin tuore suositus vallitsevan koronaepidemian takia.

Sulkemispäätös koskee kaikkia toimistoja. Sen sijaan esimerkiksi diakonia palvelee ja harkitusti tapaakin asiakkaita jo saatujen ohjeiden mukaan, ellei tilanne muutu ja ohjeistus sen mukana.

Hengellinen kohtaava työ toteutetaan ensisijaisesti digitaalisesti ja tarvittaessa ajanvarauksen perusteella suojatuissa olosuhteissa. Digitaalisuus tarkoittaa tässä puhelimen lisäksi esimerkiksi sähköpostia.

Virastojen ollessa kiinni eivät pöytäkirjat voi olla nähtävillä kirkkoherranvirastossa. Tällöin suositellaan, että ilmoitustaululle tulevassa kuulutuksessa todetaan pöytäkirjan olevan nähtävillä seurakunnan nettisivuilla.