Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Verkkotapaamiset ruoka-aputoimijoille torstaisin klo 12-14

18.3.2020 18.42

Moni ruoka-aputoimija ja yhteisruokailujen järjestäjä miettii nyt, mitä toiminnalle käy poikkeusaikana. Voiko ruoka-apua ylipäätään järjestää? Minkälainen toiminta on nyt mahdollista, miten huolehdimme turvallisuudesta?

Tiedossa on, että ruoka-avulle on tarvetta myös epidemia-aikana. Suositusten mukaisesti on tärkeää ehkäistä koronaviruksen leviämistä ja riskiryhmien sairastumista.

Moni ruoka-avun järjestäjä on keksinyt oivaltavia toimintatapoja tarjotakseen apua myös meneillään olevassa poikkeustilanteessa. Esimerkiksi asiointi ajanvarauksella tai valmiiksi pakattujen kassien jakaminen vähentävät lähikontaktien määrää ja helpottavat hygieniasta huolehtimista.

Hajauttamalla jakelua ja jonotusta vältetään joukkokokoontumisia.

Sininauhaliitto ja Osallistava yhteisö -hanke toteuttavat verkkotapaamisia ruoka-aputoimijoille torstaisin 19.3.-9.4. klo 12-14. Ilmoittautuminen: info@ruoka-apu.fi. Osallistumislinkki järjestetään ilmoittautuneille