Porin jumalanpalveluksissa poikkeusjärjestelyitä koronan takia

17.3.2020 12.35

Menossa olevan koronatilanteen takia Porin ev.lut. seurakunnissa järjestetään toistaiseksi yksi jumalanpalvelus seurakuntaa kohden. Jumalanpalveluksissa rukoillaan tässä tilanteessa oman paikkakunnan, ihmisten ja koko maailman puolesta.

Jumalanpalvelukset eivät ole juuri voimaan astuneiden varomääräysten vuoksi avoimia seurakunnalle, mutta sen sijaan jumalanpalvelusten jälkeen ovet avataan kahdeksi tunniksi rukousta ja keskustelua varten.

Striimauksia on luvassa ainakin muutamasta kirkosta.