Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Seurakuntien tilat edelleen käytössä muistotilaisuuksia varten

17.3.2020 11.56

Porin seurakunnat noudattavat tilaisuuksien suhteen ohjeissa annettuja henkilörajoituksia. Valtioneuvoston eilisen linjauksen mukaan missään tilaisuuksissa ei saa olla paikalla yli kymmentä henkilöä.

Seurakuntien tilat ovat edelleen käytössä muistotilaisuuksia ja kastejuhlia varten. Omaiset päättävät tykönään, onko muistotilaisuus lähipiirille vai avoin.Tilaisuuksien järjestäjiltä toivotaan malttia ja harkintaa esimerkiksi riskiryhmien suhteen.

Kirkollisiin tilaisuuksiin liittyviä juhlia voi myös lykätä tuonnemmaksi siihen vaiheeseen, kun virustilanne on rauhoittunut.