Seurakuntien tilat edelleen käytössä muistotilaisuuksia varten

17.3.2020 11.56

Porin seurakunnat noudattavat tilaisuuksien suhteen ohjeissa annettuja henkilörajoituksia. Valtioneuvoston eilisen linjauksen mukaan missään tilaisuuksissa ei saa olla paikalla yli kymmentä henkilöä.

Seurakuntien tilat ovat edelleen käytössä muistotilaisuuksia ja kastejuhlia varten. Omaiset päättävät tykönään, onko muistotilaisuus lähipiirille vai avoin.Tilaisuuksien järjestäjiltä toivotaan malttia ja harkintaa esimerkiksi riskiryhmien suhteen.

Kirkollisiin tilaisuuksiin liittyviä juhlia voi myös lykätä tuonnemmaksi siihen vaiheeseen, kun virustilanne on rauhoittunut.