Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Seurakuntien tilat edelleen käytössä muistotilaisuuksia varten

17.3.2020 11.56

Porin seurakunnat noudattavat tilaisuuksien suhteen ohjeissa annettuja henkilörajoituksia. Valtioneuvoston eilisen linjauksen mukaan missään tilaisuuksissa ei saa olla paikalla yli kymmentä henkilöä.

Seurakuntien tilat ovat edelleen käytössä muistotilaisuuksia ja kastejuhlia varten. Omaiset päättävät tykönään, onko muistotilaisuus lähipiirille vai avoin.Tilaisuuksien järjestäjiltä toivotaan malttia ja harkintaa esimerkiksi riskiryhmien suhteen.

Kirkollisiin tilaisuuksiin liittyviä juhlia voi myös lykätä tuonnemmaksi siihen vaiheeseen, kun virustilanne on rauhoittunut.