Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Ahlaisista Porin seurakuntayhtymän kuudes tiekirkko

11.3.2020 13.10

Ahlaisten kirkko on hyväksytty tiekirkoksi. Päätöksen asiasta on tehnyt Kirkkopalvelut Meri-Porin seurakuntaneuvoston esityksen pohjalta.

Seurakuntaneuvosto totesi taannoin omassa esityksessään, että Ahlainen täyttää tiekirkolle asetettavat kriteerit, joka on se, että kirkko on auki kolme viikkoa kesäaikaan, viitenä päivänä viikossa ja viisi tuntika kerrallaan.

Vuonna 1796 valmistunut puukirkko on Porin vanhin kirkko. Porin ev.lut. seurakuntayhtymässä on tämän jälkeen kuusi tiekirkkoa, jotka ovat Ahlaisten lisäksi Keski-Pori, Reposaari, Noormarkku ja Pomarkun kummatkin kirkot.

Kirkkopalveluiden mukaan ensi kesän tiekirkkokauden teemassa näkyvät edelleen ilmasto ja kotimaanmatkailun suosiminen