Porissa piispantarkastus ensi viikolla

7.3.2020 12.25

Turun arkkihiippakunnan piispa Kaarlo Kalliala suorittaa piispantarkastuksen Porin ev.lut. seurakuntayhtymässä alkavalla viikolla. Tätä varten on varattu päivät ma-ti 9.-10. maaliskuuta sekä to-pe 12.-13. maaliskuuta.

Piispantarkastuksen kohteina ovat seurakuntayhtymä ja Keski-Porin seurakunta.

Viikon aikana piispa tapaa Porin seurakuntien kirkkoherroja, Keski-Porin seurakunnan työntekijöitä sekä seurakuntayhtymän ja Porin kaupungin edustajia.

Piispantarkastus huipentuu sunnuntaina 15. maaliskuuta klo 10.00 alkaen Keski-Porin kirkossa pidettävään Piispan messuun, jonne kaikki ovat tervetulleita.

Yleensä piispantarkastus tehdään samassa seurakunnassa tai -yhtymässä noin kymmenen vuoden välein.