Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Porissa piispantarkastus ensi viikolla

7.3.2020 12.25

Turun arkkihiippakunnan piispa Kaarlo Kalliala suorittaa piispantarkastuksen Porin ev.lut. seurakuntayhtymässä alkavalla viikolla. Tätä varten on varattu päivät ma-ti 9.-10. maaliskuuta sekä to-pe 12.-13. maaliskuuta.

Piispantarkastuksen kohteina ovat seurakuntayhtymä ja Keski-Porin seurakunta.

Viikon aikana piispa tapaa Porin seurakuntien kirkkoherroja, Keski-Porin seurakunnan työntekijöitä sekä seurakuntayhtymän ja Porin kaupungin edustajia.

Piispantarkastus huipentuu sunnuntaina 15. maaliskuuta klo 10.00 alkaen Keski-Porin kirkossa pidettävään Piispan messuun, jonne kaikki ovat tervetulleita.

Yleensä piispantarkastus tehdään samassa seurakunnassa tai -yhtymässä noin kymmenen vuoden välein.