Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Pertti Rajalasta Porin ainoa kirkolliskokousedustaja

12.2.2020 19.53

Kirkolliskokouksen pappisedustajiksi Turun arkkihiippakunnasta on valittu Yhdessä-listalta Pauliina Järvinen, 48, Raisiosta ja Tapani Rantala, 58, Turusta sekä Ville Auvinen, 54, Turusta ja Erkki Koskenniemi, 63, Sastamalasta Sillanrakentajat-listalta.

Äänestysprosentti vaalissa oli 66,9.

Kirkolliskokouksen maallikkoedustajiksi Turun arkkihiippakunnasta on valittu:

Keskustan ja sitoutumattomien listalta Lauri Palmunen, 67, Turusta, Lasse Sulo, 63, Raumalta ja Pekka Heikkilä, 59, Mynämäeltä.

Kokoomuksen ja sitoutumattomien listalta Tommy Björkskog, 46, Naantalista ja Marja-Leena Ruostesaari, 78, Salosta.

Sillanrakentajat-listalta Marika Hietanen, 51, Salosta.

Sosiaalidemokraatit-listalta Pertti Rajala, 65, Porista.

Muutoksen tuuli -listalta Anna Lintunen, 38, Turusta.

Äänestysprosentti oli 89,5.

Hiippakuntavaltuuston pappisedustajiksi Turun arkkihiippakunnassa on valittu Yhdessä-listalta Jani Kairavuo, 43, Turusta, Saara Palmunen, 36, Turusta ja Anna-Kaisa Hautala, 58, Säkylästä, Sillanrakentajat-listalta Pasi Jaakkola, 44, Turusta, Aino Vesti, 61, Turusta ja Ville Auvinen, 54, Turusta ja Satakunnan papit-listalta Maria Ollila, 47, Porista.

Vaalin äänestysprosentti oli 65,7.

Hiippakuntavaltuuston maallikkoedustajiksi Turun arkkihiippakunnassa on valittu:

Keskusta ja sitoutumattomat - listalta Kerttu Palmunen, 36, Turusta, Harri Saine, 59, Porista, Kimmo Koivisto, 62, Säkylästä, Aki Laaksonen, 30, Mynämäeltä ja Juha Kantola, 40, Noormarkusta.

Kokoomus ja sitoutumattomat - listalta Isak Pertola, 34, Raumalta, Annikka Viitaniemi, 47, Salosta, Sanna Pitkänen, 45, Pöytyältä ja Tommy Björkskog, 46, Naantalista.

Sillanrakentajat - listalta Hanna Lindberg, 49, Porista, Simo Korpela, 69, Porista ja Karoliina Kankaanpää, 27, Salosta.

Sosiaalidemokraatit - listalta Jarkko Viljanen, 31, Ulvilasta.

Muutoksen tuuli - listalta Anna Lintunen, 38, Turusta.

Äänestysprosentti oli 88,2.

Vaalilautakunta vahvistaa vaalien tulokset 17. helmikuuta.