Laviasta suunnitteilla keskustelutilaisuus

12.2.2020 19.37

Lavian seurakuntaneuvosto on ehdottanut tammikuun kokouksessaan yhteisten keskustelujen järjestämistä Porin ev.lut. seurakuntayhtymän johdon, seurakuntien edustajien ja tuomiokapitulin kanssa.

Keskustelujen aiheena on kysymys Lavian seurakunnan tulevaisuudesta nykyisten rahallisten ja tekijäresurssien puitteissa. Yksi mahdollisuus on, että Lavia liittyisi Porin sisällä osaksi jotain toista seurakuntaa.

Porin yhteinen kirkkoneuvosto merkitsi aloitteen tiedoksi keskiviikkoisessa kokouksessaan.