Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Koko Satakunnan kattava Porin aluekeskusrekisterihanke etenee

12.2.2020 19.25

Porin yhteinen kirkkoneuvosto merkitsi keskiviikkoisessa kokouksessaan tiedoksi Satakunnan seurakuntien ja Porin ev.lut. seurakuntayhtymän asettaman aluekeskusrekisterityöryhmän esityksen aiesopimukseksi liitteineen Porin aluekeskusrekisterin perustamiseksi.

Samalla kirkkoneuvosto hyväksyi aiesopimuksen Porin aluekeskusrekisterin perustamiseksi. Kirkkoneuvosto myös esittää Satakunnan seurakunnille, että ne hyväksyisivät aiesopimuksen Porin aluekeskusrekisterin perustamiseksi.

Aiesopimus vaatii vielä Satakunnan kaikkien seurakuntien hyväksynnän.

Tarkoituksena on, että Satakunnan Pori-vetoinen aluekeskusrekisteri aloittaisi toimintansa vuoden 2022 alusta alkaen. Kokonaisuus pitäisi sisällään johtajan ja yhdeksän virkaa.

Turun on määrä olla arkkihiippakunnan toisen aluekeskusrekisterin pääpaikka.