Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Piispantarkastus Porissa maaliskuun alkupuolella

6.2.2020 12.47

Porin ev.lut. seurakuntayhtymässä järjestetään maaliskuun toisella viikolla piispantarkastus.

Sitä on valmisteltu tuomiokapitulin puolelta tällä viikolla, jolloin Porissa ovat olleet käymässä lakimiesasessori Matti Mäkinen, pappisasessori, Raision kirkkoherra Sari Lehti ja Vihdin seurakunnan talouspäällikkö, piispan kutsuma talouden tarkastaja Tapio Yliluoma.

Käynnin aikana käytiin läpi sekä Keski-Porin että sitten laajemmin myös koko seurakuntayhtymän asioita. Kolmikko on jo etukäteen saanut Porin seurakuntayhtymästä paljon kirjallista materiaalia, mihin he ovat perehtyneet käyntiä valmistellessaan.

Piispantarkastusten luonne on Sari Lehden mukaan muuttunut aivan viime vuosina enemmän konsultatiiviseen ja tukevaan suuntaan.