Teljäläisten addressi Osadolorin puolesta sisäministerille

16.1.2020 13.02

Porin Teljän kirkkoherra Kaisa Huhtala, seurakunnan luottamushenkilö Hanna Lindberg ja paraislainen ihmisoikeustoimija ja kaupunginvaltuutettu Lotta Laaksonen ovat luovuttaneet sisäministeri Maria Ohisalon (vihr.) erityisavustajalle Sami Kermanille addressin, jossa vedotaan sen puolesta, ettei nigerialaissyntyistä Joy Osadoloria ja hänen alaikäistä poikaansa luovutettaisi takaisin Italiaan.

Addressin allekirjoitti yhteensä 3 463 henkilöä.

Joy Osadolor pakotettiin Italiassa prostituutioon. Hän haluaisi jäädä Suomeen, opiskella täällä itselleen ammatin ja päästä töihin.