Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Teljäläisten addressi Osadolorin puolesta sisäministerille

16.1.2020 13.02

Porin Teljän kirkkoherra Kaisa Huhtala, seurakunnan luottamushenkilö Hanna Lindberg ja paraislainen ihmisoikeustoimija ja kaupunginvaltuutettu Lotta Laaksonen ovat luovuttaneet sisäministeri Maria Ohisalon (vihr.) erityisavustajalle Sami Kermanille addressin, jossa vedotaan sen puolesta, ettei nigerialaissyntyistä Joy Osadoloria ja hänen alaikäistä poikaansa luovutettaisi takaisin Italiaan.

Addressin allekirjoitti yhteensä 3 463 henkilöä.

Joy Osadolor pakotettiin Italiassa prostituutioon. Hän haluaisi jäädä Suomeen, opiskella täällä itselleen ammatin ja päästä töihin.