Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Joulukonsertin tuotosta apua Juurun seurakunnalle

7.1.2020 11.34

Teljän kirkossa 4. joulukuuta järjestetty Taivas sylissäni -joulukonsertti tuotti 4500 euroa sisävessan ja keittonurkkauksen rakentamiseksi virolaisen Juurun seurakunnan pappilaan, joka toimii nykyään seurakuntatalona ja talvikirkkona.

Idea avustustempaukseen syntyi viime heinäkuussa ystävyysseurakuntamatkalla, kun Teljän Kamarikuoro piti konsertin Juurun kirkossa ja nautti virolaisesta vieraanvaraisuudesta pappilassa, jota seurakunta kunnostaa voimavarojensa mukaan.