Käppärän hautausmaan remontista päätös

18.12.2019 18.26

Porin yhteinen kirkkoneuvosto teki keskiviikkona päätöksen Käppärän hautausmaan kasteluvesijärjestelmästä ja aluesähköistyksestä.

Pääurakoitsijaksi maanrakennus- ja putkitöihin valittiin Urakointi Koivunen Kokemäeltä ja sähkötöitä koskevaan sivu-urakkaan keminmaalainen Dynniq Finland Oy.

Näiden vaiheiden urakoiden koko arvo on 433 000 euroa ja kokonaishinta muun muassa lisätyövarauksineen ja valvontoineen 523 000 euroa. Työt, jotka sisältyvät jo aiemmin hyväksyttyyn ensi vuoden budjettiin, alkavat ensi keväänä ja ne on tarkoitus saada päätökseen syksyllä.

Toteuttamatta jäävän suunnitelman mukaisen kolmannen vaiheen tekniikka, joka olisi käsittänyt veden ja valaistuksen remontoinnin, kytketään uuteen järjestelmään.