Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Käppärän hautausmaan remontista päätös

18.12.2019 18.26

Porin yhteinen kirkkoneuvosto teki keskiviikkona päätöksen Käppärän hautausmaan kasteluvesijärjestelmästä ja aluesähköistyksestä.

Pääurakoitsijaksi maanrakennus- ja putkitöihin valittiin Urakointi Koivunen Kokemäeltä ja sähkötöitä koskevaan sivu-urakkaan keminmaalainen Dynniq Finland Oy.

Näiden vaiheiden urakoiden koko arvo on 433 000 euroa ja kokonaishinta muun muassa lisätyövarauksineen ja valvontoineen 523 000 euroa. Työt, jotka sisältyvät jo aiemmin hyväksyttyyn ensi vuoden budjettiin, alkavat ensi keväänä ja ne on tarkoitus saada päätökseen syksyllä.

Toteuttamatta jäävän suunnitelman mukaisen kolmannen vaiheen tekniikka, joka olisi käsittänyt veden ja valaistuksen remontoinnin, kytketään uuteen järjestelmään.