Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Seurakuntakeskuksen vesivuoto korjattu

12.12.2019 15.42

Porin seurakuntakeskuksen vedenkulku toimii jälleen muutama päivä sitten sattuneen vuodon jälkeen.

Tiistaina havaitun kellaritilan vesivuodon takana oli Itäpuistossa kadun alla kulkevan pääputken rikkoutuminen, mikä ilmeni seurakuntakeskuksessa olevan Pori Energian muuntamohuoneesta tulevan vuodon muodossa.

Vettä oli kyseisessä huoneessa puolen metrin paksuudelta ja oikosulku oli lähellä.

Uusi pääputki vedettiin entisen sisään. Korjaustoimenpiteet tehtiin Porin Veden työnä, ja ne maksoivat muutama tuhat euroa. Vesi oli seurakuntakeskuksesta poikki vain korjausten ajan torstaina. Korjaus kesti vajaan virka-ajan.

Kiinteistöpäällikkö Arto Huhtanen myöntää, että vuonna 1978 valmistunut seurakuntakeskus alkaa jo olla putkiremontin tarpeessa. Hänen mukaansa putkien läpiviennit kannattaisi uusia siinä vaiheessa, kun kellarin seinien vedeneristystä tulevaisuudessa parannetaan.