Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Yhtymän työntekijöitä muistettiin ansiomerkein

11.12.2019 15.12

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän työntekijöitä muistettiin ansiomerkein keskiviikkona 11. joulukuuta yhtymän joululounaalla. Ansiomerkkejä jaettiin täysiä vuosia palvelleille työntekijöille, kymmenestä vuodesta alkaen.

Yhtymän työntekijät pääsivät noutamaan ansiomerkkejään jouluisissa tunnelmissa.

Kaikkiaan ansiomerkkejä jaettiin 16 kappaletta seuraavasti:

10 vuotta:
Häkkinen Tanja, seurakuntapastori, (Länsi-Porin seurakunta), Järvi Riitta-Maija, vahtimestari-siivooja (Porin seurakuntayhtymä), Koivisto Pirjo, seurakuntasihteeri, (Lavian seurakunta), Kulha Tiina, diakonissa, (Porin Teljän seurakunta), Yrjölä Susan, lastenohjaaja, (Porin Teljän seurakunta).
Yhteensä 5.

20 vuotta:
Anttonen Helena, palkka- ja henkilöstöasiantuntija, (Porin seurakuntayhtymä), Eloranta Teija, diakonian viranhaltija, (Keski-Porin seurakunta), Malja Pasi, erityisammattimies, (Porin seurakuntayhtymä), Räty Terhi, nuorisotyönohjaaja, (Meri-Porin seurakunta), Uusitalo Eija, lastenohjaaja, (Länsi-Porin seurakunta).
Yhteensä 5.

30 vuotta:
Huhtala Kaisa, kirkkoherra, (Porin Teljän seurakunta), Paukkunen Pirjo, diakonian viranhaltija, (Porin Teljän seurakunta), Rantamaa Lea, diakonissa (Keski-Porin seurakunta).
Yhteensä 3.

40 vuotta:
Arvela-Halminen Vilja, vammaistyön diakoni, (Porin seurakuntayhtymä), Erkkilä Pertti, erityisammattimies, (Porin seurakuntayhtymä), Huolman Eerik, erityisammattimies, (Porin seurakuntayhtymä).
Yhteensä 3.

Porin ev.lut. seurakuntayhtymä onnittelee ansiomerkkien saaneita!

Ansiomerkin saaneita muistettiin jouluisissa tunnelmissa.