Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Teljän seurakunta vetoaa Joy Osadolorin puolesta

10.12.2019 10.32

Porin Teljän seurakuntaneuvosto pyytää maahanmuuttovirasto Migriltä, että se toimisi seurakunnan alueella asuvan Joy Osadolorin ja hänen alaikäisen poikansa Voice Enoman käännyttämisen estämiseksi.

Eilen maanantaina muotoilemassaan lausunnossa seurakuntaneuvosto muistuttaa, että nigerialaissyntyinen Osadolor pakotettiin Italiassa työskentelemään prostituoituna. Samoin hänen entinen aviomiehensä pakotti hänet prostituutioon väkivallalla uhaten.

Lapsella on kehossa arpia isän väkivallasta. Ihmiskaupan uhrien auttamisjärjestelmä on tunnistanut äidin ihmiskaupan uhriksi.

–Suomen viranomaiset eivät myönnä, että uhka on yhä todellinen. Äiti ja lapsi ovat haavoittuvassa asemassa ja tarvitsevat suojelua. Viranomaiset haluavat pakkopalauttaa äidin ja lapsen Italiaan, jossa maan pakolaisista kuormittuneessa tilanteessa kamppailevat viranomaiset eivät pysty suojelemaan heitä ihmiskaupalta, seurakuntaneuvosto korostaa https://www.adressit.com -sivustolla julkaistussa vetoomuksessaan (https://www.adressit.com/alkaa_palauttako_ihmiskaupan_uhria_joy_osadoloria_ja_hanen_lastaan).

Teljäläiset vetoavat suureen yleisöön, että se auttaisi äitiä ja lasta allekirjoittamalla vetoomuksen ohessa olevan addressin.