Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 20 henkilöä, ml. Jumalanpalvelukset sisätiloissa 
Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 20 henkeä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Kokoomusryhmältä evästyksiä yhtymän taloudenpitoon ja toimintaan

9.12.2019 13.10

Porin yhteisen kirkkovaltuuston kokoomusryhmä on osaltaan hyväksynyt seurakuntayhtymän budjetin, mutta omilla reunahuomautuksillaan.

Ryhmän mukaan toiminta ja taloussuunnitelma on laadittava siten, että edellytykset tehtävien hoitamiseen turvataan. Kirkon perustehtävistä on pidettävä huolta.

Erityisen tärkeänä ryhmä pitää kiinteistöstrategian ja kiinteistöistä luopumisen strategian luomista, koska tiukan talouden aikana seiniin satsaaminen tuntuu jopa väärältä.

Samoin investointeja on tarkasteltava kiireellisyysperiaatteella. Henkilöstöstrategia on päivitettävä.

Ryhmän mielestä myös yhtymän julkisuuskuvaan pitäisi satsata nykyistä enemmän ja jakaa informaatiota muun muassa siitä, mihin kirkollisverovaroja käytetään ja mitä kaikkea seurakuntalaiset saavat verovarojensa vastikkeeksi.

Hyvin suurta huolta kokoomuslaiset kantavat diakonia-, lapsi- ja nuorisotyön resursseista ja siksi näiden työalojen toiminnoista pitäisi huolehtia kaikissa olosuhteissa.

Kokoomusryhmä antoi reunahuomautukset tiedoksi valtuuston budjettikokouksessa viime keskiviikkona.