Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 20 henkilöä, ml. Jumalanpalvelukset sisätiloissa
Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 20 henkeä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Tienhaaralle ero luottamustehtävistään

4.12.2019 20.46

Porin yhteinen kirkkovaltuusto myönsi keskiviikkona Kristian Tienhaaralle eron kirkkovaltuustosta paikkakunnalta muuton vuoksi. Hänen tilalleen jäljellä olevaksi kaudeksi valittiin Esa Luovula.

Tienhaara edusti valtuustossa sitoutumattomia Teljän seurakunnan listalta. Hän toimi eroonsa saakka myös Teljän seurakuntaneuvostossa.