Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Yhteinen kirkkovaltuusto hyväksyi budjetin yksimielisesti

4.12.2019 20.46

Porin yhteinen kirkkovaltuusto hyväksyi yksimielisesti Porin ev.lut. seurakuntayhtymän ensi vuoden tulo- ja menoarvion keskiviikkoisessa kokouksessaan.

Budjetin, joka on miinuksella 470 000 euroa, tekovaihetta leimasi se, että keväällä kaikkien yksiköiden raamista leikattiin pois 2,3 prosenttia. Budjettivaltuustossa tulo- ja menoarvion taustoja selvitelleen HTH-päällikkö Eeva Uusimäen mukaan raamileikkauksia jatketaan myös tulevina vuosina niin kauan, kunnes talous on saatu tasapainotettua.

–Menojen supistaminen tarkoittaa pitkässä juoksussa sitä, että asioita on totuttava tekemään uudella tavalla. Myös ennakkosuunnittelun merkitys kasvaa ilman muuta.

Verotuloarvio on 3,2 prosenttia tätä vuotta pienempi. Investointeihin on varattu 1,56 miljoonaa euroa. Viime vuoden tilinpäätökseen verrattuna henkilöstömenot kasvavat seitsemän prosenttia, ja muut kuin henkilöstömenot putoavat 0,25 prosentilla ja poistot putoavat 0,6 prosentilla kokonaismäärän ollessa vajaat 1,6 miljoonaa.