Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 20 henkilöä, ml. Jumalanpalvelukset sisätiloissa
Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 20 henkeä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Kirkollisen Suomi-Areenan valmistelut menossa

28.11.2019 13.14

Kirkollisen Suomi-Areenan valmistelut ovat menossa perinteisen kaavan mukaan.

Kirkkohallituksen, Porin ev.lut. seurakuntayhtymän ja Turun arkkihiippakunnan edustajista koottu työryhmä päättää näinä kuukausina muun muassa kirkollisen osuuden teeman ja kirkon oman paneelin sisällön.

Koordinaatiotyöryhmän puheenjohtajana toimii projektisihteeri Timo-Matti Haapiainen Kirkkohallituksen toiminnalliselta osastolta.

Suomi-Areena järjestetään 13.-17. heinäkuuta 2020.