Kirkollisen Suomi-Areenan valmistelut menossa

28.11.2019 13.14

Kirkollisen Suomi-Areenan valmistelut ovat menossa perinteisen kaavan mukaan.

Kirkkohallituksen, Porin ev.lut. seurakuntayhtymän ja Turun arkkihiippakunnan edustajista koottu työryhmä päättää näinä kuukausina muun muassa kirkollisen osuuden teeman ja kirkon oman paneelin sisällön.

Koordinaatiotyöryhmän puheenjohtajana toimii projektisihteeri Timo-Matti Haapiainen Kirkkohallituksen toiminnalliselta osastolta.

Suomi-Areena järjestetään 13.-17. heinäkuuta 2020.