Reposaari Satakunnan suosituin tiekirkko kesällä

22.11.2019 11.42

Reposaaren kirkko oli viime kesänä Satakunnan suosituin tiekirkko 3 125 kävijällään. Tällä kävijämäärällä se pääsi maan 24. suosituimmaksi tiekirkoksi.

Maakunnan kakkoseksi ylsi Keski-Porin kirkko 2 060 kävijällä ja kolmanneksi Porin ortodoksinen kirkko 1 051 kävijällä.

Koko maan ylivoimaisesti suosituin tiekirkko oli kesällä Turun tuomiokirkko, jota kävi katsomassa 58 491 kesäturistia.

Tiedot ilmenevät Kirkkopalveluiden juuri julkistamista viime kesän kävijätilastoista.