Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Reposaari Satakunnan suosituin tiekirkko kesällä

22.11.2019 11.42

Reposaaren kirkko oli viime kesänä Satakunnan suosituin tiekirkko 3 125 kävijällään. Tällä kävijämäärällä se pääsi maan 24. suosituimmaksi tiekirkoksi.

Maakunnan kakkoseksi ylsi Keski-Porin kirkko 2 060 kävijällä ja kolmanneksi Porin ortodoksinen kirkko 1 051 kävijällä.

Koko maan ylivoimaisesti suosituin tiekirkko oli kesällä Turun tuomiokirkko, jota kävi katsomassa 58 491 kesäturistia.

Tiedot ilmenevät Kirkkopalveluiden juuri julkistamista viime kesän kävijätilastoista.