Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Sairausloman palkanmaksuun muutoksia

20.11.2019 17.33

Porin seurakuntayhtymässä luovutaan harkinnan mukaan maksettavasta palkasta yli 180 päivän sairauslomissa ensi vuoden alusta lukien.

Yhteisen kirkkoneuvoston tekemän päätöksen taustalla on sairauslomapäivien laskemisen hankaluus Kipa-palkanlaskentajärjestelmässä eikä myöskään ns. hälytysjärjestelmää päivien täyttymisestä ole ollut mahdollista saada.

Tästä johtuen on jokainen yli 180 päivän sairausloma puolella palkalla jouduttu korjauttamaan erillisellä palvelupyynnöllä, mikä on lisäveloitettavaa työtä ja maksaa 60 euroa jokaista alkavaa tuntia kohden.

Esimiehen hyväksynnän jälkeen lomake siirtyy automaattisesti järjestelmään ja kaikki muutokset aiheuttavat lisäkustannuksia. Lisäkustannuksista syntyy myös palkanlaskennan ylimääräisestä työstä, kun joudutaan käsin laskemaan sairausloman kestopäivien täyttymistä.