Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

25.2.2021: Satakunnan katsotaan siirtyneen koronaepidemian torjunnan suhteen tasolle kaksi, eli käyttöön otetaan tiukemmat rajoitukset. Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 6 henkilöä, ml. jumalanpalvelukset sisätiloissa

Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 6 henkilöä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Sairausloman palkanmaksuun muutoksia

20.11.2019 17.33

Porin seurakuntayhtymässä luovutaan harkinnan mukaan maksettavasta palkasta yli 180 päivän sairauslomissa ensi vuoden alusta lukien.

Yhteisen kirkkoneuvoston tekemän päätöksen taustalla on sairauslomapäivien laskemisen hankaluus Kipa-palkanlaskentajärjestelmässä eikä myöskään ns. hälytysjärjestelmää päivien täyttymisestä ole ollut mahdollista saada.

Tästä johtuen on jokainen yli 180 päivän sairausloma puolella palkalla jouduttu korjauttamaan erillisellä palvelupyynnöllä, mikä on lisäveloitettavaa työtä ja maksaa 60 euroa jokaista alkavaa tuntia kohden.

Esimiehen hyväksynnän jälkeen lomake siirtyy automaattisesti järjestelmään ja kaikki muutokset aiheuttavat lisäkustannuksia. Lisäkustannuksista syntyy myös palkanlaskennan ylimääräisestä työstä, kun joudutaan käsin laskemaan sairausloman kestopäivien täyttymistä.