Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Sairausloma mahdollista ilman lääkärintodistusta

20.11.2019 17.29

Vastedes esimiehellä on Porin ev.lut. seurakuntayhtymässä mahdollista myöntää työntekijälle sairauslomaa lääkärintodistusta vaatimatta enintään viisi kalenteripäivää, jos työkyvyttömyydestä esitetään työnantajan hyväksymä muu luotettava selvitys.

Porin yhteisen kirkkoneuvoston tekemä päätös kumoaa noin kaksi ja puoli vuotta sitten aloitetun kokeilujakson ja muuttaa käytännön pysyväksi tammikuun alusta alkaen.