Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Sairausloma mahdollista ilman lääkärintodistusta

20.11.2019 17.29

Vastedes esimiehellä on Porin ev.lut. seurakuntayhtymässä mahdollista myöntää työntekijälle sairauslomaa lääkärintodistusta vaatimatta enintään viisi kalenteripäivää, jos työkyvyttömyydestä esitetään työnantajan hyväksymä muu luotettava selvitys.

Porin yhteisen kirkkoneuvoston tekemä päätös kumoaa noin kaksi ja puoli vuotta sitten aloitetun kokeilujakson ja muuttaa käytännön pysyväksi tammikuun alusta alkaen.