Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Noormarkkuun määräaikainen kappalainen

20.11.2019 17.28

Porin yhteinen kirkkoneuvosto esittää Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulille, että Noormarkun seurakunnan kappalaisen virka täytetään määräaikaisena ensi vuodeksi.

Tuomiokapitulista on jo aiemmin selvitetty mahdollisuutta täyttää kyseinen virka määräaikaisena tällä ajanjaksolla.

Perusteena viran määräaikaiseen täyttämiseen on Noormarkun seurakunnan virkojen kokonaisvaltaisempi käsittely ja mahdolliset seurakuntarakenteiden muutokset Porin ev.lut. seurakuntayhtymässä.