Noormarkkuun määräaikainen kappalainen

20.11.2019 17.28

Porin yhteinen kirkkoneuvosto esittää Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulille, että Noormarkun seurakunnan kappalaisen virka täytetään määräaikaisena ensi vuodeksi.

Tuomiokapitulista on jo aiemmin selvitetty mahdollisuutta täyttää kyseinen virka määräaikaisena tällä ajanjaksolla.

Perusteena viran määräaikaiseen täyttämiseen on Noormarkun seurakunnan virkojen kokonaisvaltaisempi käsittely ja mahdolliset seurakuntarakenteiden muutokset Porin ev.lut. seurakuntayhtymässä.