Marraskuun Porin Kirkkosanomat jaetaan poikkeusjärjestelyin

15.11.2019 11.39

Marraskuun Porin Kirkkosanomat jaetaan poikkeusjärjestelyillä ensi keskiviikkona kaupunkilehti Uuden Porin välissä Poriin ja Pomarkkuun niihin talouksiin, joilla ei ole mainoskieltoa.

Osoitteellisessa jakelussa olevat kotitaloudet saavat lehtensä aikanaan sitten, kun Postin lakko päättyy.

Postilakon aikana ovat hallintovirastoon ja seurakuntakeskukseen varatut ylimääräiset Porin Kirkkosanomat tehneet kauppansa. Lehtiä tilattiin painolta etukäteen normaalia enemmän silloin, kun lakon alkaminen oli tiedossa.