Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

25.2.2021: Satakunnan katsotaan siirtyneen koronaepidemian torjunnan suhteen tasolle kaksi, eli käyttöön otetaan tiukemmat rajoitukset. Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 6 henkilöä, ml. jumalanpalvelukset sisätiloissa

Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 6 henkilöä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Hautala ja Kyytinen saivat vaalisijat

31.10.2019 14.53

Tuomiokapituli on tehnyt Kankaanpään seurakunnan kirkkoherran vaalin hakijoista vaaliehdotuksen.

I vaalisijalle on asetettu Säkylä-Köyliön seurakunnan vs. kirkkoherra Anna-Kaisa Hautala.

Hän antaa vaalinäytteen 19. tammikuuta Kankaanpään kirkossa pidettävässä messussa ja II vaalisijalle asetettu Länsi-Porin seurakunnan kirkkoherra Mika Kyytinen 26. tammikuuta niinikään Kankaanpään kirkossa pidettävässä messussa.

Seurakuntalaiset valitsevat kirkkoherran 9. helmikuuta.