Hautala ja Kyytinen saivat vaalisijat

31.10.2019 14.53

Tuomiokapituli on tehnyt Kankaanpään seurakunnan kirkkoherran vaalin hakijoista vaaliehdotuksen.

I vaalisijalle on asetettu Säkylä-Köyliön seurakunnan vs. kirkkoherra Anna-Kaisa Hautala.

Hän antaa vaalinäytteen 19. tammikuuta Kankaanpään kirkossa pidettävässä messussa ja II vaalisijalle asetettu Länsi-Porin seurakunnan kirkkoherra Mika Kyytinen 26. tammikuuta niinikään Kankaanpään kirkossa pidettävässä messussa.

Seurakuntalaiset valitsevat kirkkoherran 9. helmikuuta.