Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Piispainkokous päätti seurakuntatyön johtamisen tutkinnon uudistamisesta

29.10.2019 15.53

Piispainkokous hyväksyi tiistaina kirkkoherralta vaadittavan seurakuntatyön johtamisen tutkinnon uudistamisen.

Tavoitteena on antaa papille kirkkoherran viran kannalta välttämättömät tiedot, taidot ja osaaminen.

Päätös tulee voimaan samana päivänä kuin uudistuva kirkkolaki. Säännökset julkaistaan Kirkon säädöskokoelmassa.