Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Piispainkokous hyväksyi uudistukset pappien jatkokoulutuksiin

29.10.2019 15.51

Piispainkokous hyväksyi kokouksessaan tänään ylemmän pastoraalitutkinnon sisällölliset muutokset.

Tutkinnon tavoitteena on perehdyttää papit kirkon hallintoon, johtamiseen sekä syvällisesti teologiaan ja sen soveltamiseen kirkon toiminnassa.

Tutkinto tuottaa kelpoisuuden tuomiorovastin, hiippakuntadekaanin, pappisasessorin ja kenttäpiispan tehtäviin.