Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Käppärän investoinnit uuteen käsittelyyn

23.10.2019 17.24

Porin yhteinen kirkkoneuvosto palautti budjettikokouksessaan keskiviikkona ensi vuoden investointiohjelmaan kaavaillun Käppärän hautausmaan aluevalaistuksen ja kasteluvesijärjestelmän korjauksen uuteen käsittelyyn.

Päätöksen takana on muun muassa pyrkimys saada uutta selvyyttä investoinnin aikatauluun ja jakamiseen muutamalle vuodelle sekä niiden vaikutusta kokonaiskustannusarvioon.

Investointihanke on mahdollista suorittaa kerralla kokonaan tai sitten jopa kolmessa osassa. Osana hankesuunnittelua myös pää- ja sivu-urakat on kilpailutettu.

Kirkkoneuvosto antoi myös kokouksessaan kiinteistöpalveluille luvan uuden monitoimikoneen hankintaan. Koneen hankinta maksaa 124 000 euroa.

Investointiohjelma käsitttää myös muun muassa Hallituskadun hallintoviraston kattoremontin, jonka arvo on 0,3 miljoonaa euroa. Sen suunnittelu on nyt käynnissä.

Keväällä alkavan remontin on määrä kestää koko kesän.

Ensi vuodelle on seurakuntayhtymään suunnitteilla investointeja kaikkiaan 1,56 miljoonan euron edestä.