Pori nimesi edustajat Kirkon mediasäätiöön

17.10.2019 10.50

Porin yhteinen kirkkovaltuusto nimesi kokouksessaan keskiviikkona edustajansa Kirkon mediasäätiöön vuosille 2020-2022. Varsinaiseksi jäseneksi valittiin Tuuli Heervä ja varalle Teija Ruuhikorpi-Mäki.

Kirkon mediasäätiö on 24 evankelis-luterilaisen seurakunnan ja seurakuntayhtymän sekä Kirkkohallituksen vuonna 2005 perustama säätiö.

Sen tarkoituksena on sääntöjensä mukaisesti Suomen ev.lut. kirkon arvopohjalta lähtien tukea ja edistää uskontoa ja elämänkatsomusta käsittelevien ohjelmien sekä muiden sähköisen median hankkeiden tekemistä, levittämistä ja esittämistä valtakunnallisissa medioissa.