Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Tanttinen haluaa seurakuntayhtymän irti öljystä

16.10.2019 20.56

Kirkkovaltuusto merkitsi kokouksessaan keskiviikkona tiedoksi valtuutettu Markku Tanttisen (sd.) tekemän aloitteen, jossa tämä esitti, että seurakuntayhtymän kiinteistöissä luovuttaisiin öljystä mahdollisimman pian ja korvattaisiin energiavaje maa-, ilma- ja vesipumpuilla.

Ratkaisu olisi aloitteen mukaan sekä taloudellisesti että ekologisesti järkevä.

Aloitteen oli allekirjoittanut useita valtuutettuja eri ryhmistä. Aloitteen puolesta kannatuspuheenvuoron pitänyt valtuutettu Simo Korpela (kd.) puolsi aloitetta eritoten sen taloudellisuudella, sillä hänestä korvaavien energiaratkaisujen kuoletusaika on lyhyt ja sen jälkeen seurakuntayhtymä alkaisi saada rahallista voittoa öljyn käyttöön verrattuna.